Povestea Farmvio

În general, poveștile încep cu „A fost odată ca niciodată...”. Povestea noastră este puțin diferită. Povestea noastră începe cu „A fost odată o pasiune ...”.
A fost odată o pasiune, că de nu ar fi fost, nu am fi share-uit, a unui fermier, pe numele lui Farmvio, care, pe măsură ce învăța tainele legumelor, fructelor și a produselor tradiționale de origine animală, pasiunea lui pentru a le produce încolțea din ce în ce mai mult. Astfel, într-un timp relativ scurt, de la a produce câteva produse în propria curte, a ajuns să dețină o adevărată fermă.
Din acel moment, a apărut un mic semn de întrebare legat de pasiunea lui: cui va distribui toate produsele create de el cu atâta dragoste?
Vorbind și cu alți prieteni ce împărtășeau aceeași pasiune ca și el, și-a dat seama că fiecare dintre ei avea aceeași mică problemă: produsele creșteau frumos și sănătos, dar cumpărătorii erau puțini.
Atunci, Farmvio s-a gândit: singura soluție era ca lumea să afle de pasiunea lor, să le cunoască podusele, iar cumpărătorii urmau să apară.
Deoarece era destul de dificil să ajungă cu produsele către toate magazinele, iar acest proces viza doar cumpărătorii locali și, în același timp, fiind un fermier modern și la curent cu oportunitățile noilor tehnologii, Farmvio a decis că cea mai bună soluție este o platformă online în jurul căreia să poată construi o adevărată comunitate de fermieri și, implicit, de consumatori finali.
În acest fel, a luat naștere platforma online farmvio.com. Aici, fiecare fermier își poate construi propriul magazin, punând în evidență produsele create cu atât de multă dragoste și pasiune, construindu-și propria rețea de consumatori, chiar și din orașele limitrofe locului în care se află.

Cui se adresează platforma Farmvio?
  • fermierilor ce își doresc să își promoveze produsele
  • persoanelor fizice ce își doresc calitate în stilul alimentar
  • persoanelor juridice din domeniul HoReCa ce își doresc să ofere clienților calitate

Platforma Farmvio oferă fiecărui fermier posibilitatea de a își promova propriile produse, de a le descrie clienților în propriu mod și de a își face pasiunea vizibilă pentru cât mai mulți potențiali clienți.

Ești fermieri și ești pasionat de ceea ce faci?

Farmvio îți vine în ajutor! Tot ceea ce trebuie să faci este să îți creezi cont pe platformă, să îți încarci produsele și să ți legătura cu clienții tăi.
Farmvio îți promite că vei face parte din cea mai frumoasă comunitate de fermieri existentă până acum!