FARMVIO, direct din ferme

Aici este locul unde cei mai pasionați fermieri și cei mai fideli clienți devin cei mai buni parteneri. Unde pasiunea pentru cultivare a fermierului și dorința pentru calitate a clientului sunt „remunerate” pe măsură.

image

Povestea Farmvio

a luat naștere din dorința de a crea o adevărată comunitate de fermieri, dar și din dorința de a revoluționa modul în care îți faci cumpărăturile, astfel încât să ai toate produsele preferate la doar un click distanță, în secțiunea Marketplace.

image

Marketplace live

image image
image

Comunitate fermieri

image image
Pentru clienții noștri

La Farmvio găsești muuulte produse sănătoase de la fermierii din apropierea ta

La noi, nu îți faci griji cu privire la calitatea produselor. Toți fermierii din comunitatea Farmvio sunt verificați și dețin certificat de producător, principalul nostru obiectiv fiind să urmărim trasabilitatea tuturor produselor comercializate pe platforma noastră.

De ce să alegi produse direct de la fermier?

În conformitate cu proverbul românesc „A mânca nu e rușine, când mănânci ce se cuvine”, alegând podusele noastre, beneficiezi de o serie de avantaje, precum:

  • un nivel de calitate garantată
  • dacă deții o afacere în domeniul HoReCa, beneficiezi de posibilitatea de a face comenzi centralizate dintr-un singur loc
  • alimentație sănătoasă
  • un nivel de energie ridicat pentru întreaga zi
image
image
image

Abonare newsletter

Pentru a avea acces mai rapid la promoțiile fermierilor, știri din agro-business, precum și diferite oferte personalizate, introdu adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

image
image