Fermier Farmvio

Întrebări frecvente

Dacă ești în căutarea unor noi piețe de desfacere pentru produsele tale, ai ajuns în locul potrivit. Trebuie doar să-ți activezi contul de mai jos, pentru a-ți crea propriul magazin virtual.

 • Cum pot vinde pe Farmvio ?

  Îți creezi contul pe platformă, dând click pe butonul din josul paginii și urmând câțiva pași simpli: Creare cont - Creare cont fermier - Validare cont

 • De ce să ne fii alături ?

  Te vom ajuta să-ți prezinți produsele către potențiali clienți HoReCa și companii din zona ta, dar și către persoane fizice.
  Crearea, utilizarea și administrarea magazinului online sunt și vor rămâne gratuite pe toată perioada în care vei face parte din comunitatea Farmvio. Odată cu lansarea, am pregătit numeroase campanii de promovare către persoane fizice, HoReCa si procesatori și ne-am dori să ne fii alături cât mai repede, pentru a beneficia din plin de ele.

 • Ce beneficii imediate imi ofera Farmvio ?

  Reducere de 12% pentru transportul prin curier al produselor neperisabile
  Vei fi parte din campania de promovare regională a Farmvio, pentru următoarele 30 de zile

 • Cum creez contul de client ?

  Introdu datele solicitate, începând cu numele prin care vei fi cunoscut pe platforma Farmvio și dă click pe “Creează cont”.

 • Cum creez contul de fermier ?

  Spune-ne care este activitatea ta și bifează cărei categorii îi aparții: fermier, producător local (ex: de sucuri, gemuri, conserve etc.)

 • Cum validez contul ?

  Completează-ți profilul cu poze, punctul de lucru, produse și descrierea fermei, iar apoi noi îți vom valida contul !

Nu ai găsit răspunsul căutat?

Spune-ne întrebarea ta și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil